Seo paslaugos el. parduotuvėms

SEO (Search Engine Optimization) paslauga yra procesas, skirtas pagerinti svetainės matomumą paieškos sistemose (pvz., Google, Bing) tam, kad ji užimtų aukštesnes pozicijas pagal tam tikrus paieškos raktažodžius. Tai svarbi interneto rinkodaros dalis, nes kuo aukščiau svetainė rodoma paieškos rezultatuose, tuo daugiau lankytojų ji sulaukia.

SEO paslaugos pagrindinės dalys:

  1. Raktažodžių tyrimas: nustatoma, kokie raktažodžiai ir frazės yra svarbiausi ir vertingiausi jūsų verslui. Tai padeda optimizuoti turinį ir struktūrą, kad jis būtų lengvai randamas paieškos sistemose.
  2. On-page SEO:
    • Turinio optimizacija: kuriamas arba tobulinamas svetainės turinys, kad jis būtų vertingas vartotojams ir atitiktų paieškos sistemų reikalavimus.
    • Meta duomenys: optimizuojami puslapių pavadinimai (title) ir aprašymai (meta descriptions), siekiant patraukti vartotojų dėmesį ir pagerinti paspaudimų rodiklius (CTR).
    • Svetainės struktūra: užtikrinama, kad svetainės URL, antraštės (H1, H2, H3), vaizdų „alt“ tekstai būtų optimizuoti SEO tikslais.
    • Techninė SEO: pagerinama svetainės greitis, užtikrinama, kad svetainė yra pritaikyta mobiliesiems įrenginiams ir kad paieškos varikliai galėtų tinkamai nuskaityti svetainę (angl. crawl).
  3. Off-page SEO:
    • Atgalinės nuorodos: kuriamos kokybiškos nuorodos iš kitų svetainių, kurios padeda padidinti svetainės autoritetą ir pagerinti jos pozicijas paieškos rezultatuose.
    • Prekės ženklo paminėjimai: stiprinamas jūsų prekės ženklas per socialinius tinklus, forumus ir kitus išorinius šaltinius.
  4. Analitika ir ataskaitos: stebimi raktažodžių pozicijos, svetainės lankomumas, konversijų rodikliai ir kiti svarbūs duomenys, siekiant nuolat tobulinti SEO strategiją.

Kam naudojama SEO paslauga?

SEO paslauga naudojama tam, kad padidėtų svetainės lankomumas ir pritrauktų tikslingą auditoriją. Tai ilgalaikis procesas, padedantis didinti matomumą paieškos rezultatuose, generuoti daugiau organinio (nemokamo) srauto ir pagerinti svetainės konversijas (pvz., pirkimus, prenumeratas, užklausas).

Kuo SEO gali padėti el. komercijos projektui?

  1. Padidintas matomumas: SEO padeda jūsų el. parduotuvei būti randamai potencialių klientų, kai jie ieško konkrečių produktų ar paslaugų.
  2. Didesnis organinis srautas: Aukštesnė pozicija paieškos sistemose pritraukia daugiau vartotojų be papildomų reklamos išlaidų.
  3. Didinamas pardavimų potencialas: Tikslingi raktažodžiai ir optimizuotas turinys padeda pritraukti žmones, kurie jau yra suinteresuoti pirkti, todėl didėja konversijų rodiklis.
  4. Ilgalaikė nauda: Investicija į SEO duoda ilgalaikę grąžą, nes geros pozicijos gali išsilaikyti ilgą laiką ir pritraukti nuolatinius lankytojus be nuolatinių reklamos išlaidų.

SEO padeda el. komercijos projektams įsitvirtinti rinkoje, gerinti prekės ženklo žinomumą ir padidinti pardavimus.

Taip, mes teikiame SEO paslaugas ir galime jums padėti. Darbų kaina prasideda nuo 500 Eur. Norėdami pasikalbėti dėl SEO paslaugų, susisiekite su mumis pagalba@eshoprent.com