Eksportavimas į bnsave.lt

BNsave platforma leis patogiai dalintis savo produkcija su didele auditorija klientų kur šie galės palyginti ir išsirinkti kainas tarp jūsų ir konkurentų tinklapių, taip pritraukiant klientus įsigyti būtent iš jūsų

Norint pradėti naudotis paslaugomis maloniai kviečiame kreiptis į paslaugų teikėjo klientų aptarnavimo skyrių – bnsave.lt

Norint pradėti perduoti duomenis į šią platformą jums tereikės iš „eshoprent“ sistemos tiesiog perduoti tam jau iš anksto paruoštą ir sukurtą XML duomenų bazės failą skirtą būtent šiai platformai.

XML failo nuorodos gavimas

Prisijungę prie savo administracinės aplinkos, iš navigacijos pasirinkite punktą Prekių valdymas > Eksportuoti į XML.

Atsivėrusiame lange raskite modulį Prekių eksportavimas į Bnsave – nuolaidų paieškos platformą, paspauskite žalios spalvos Įdiegti mygtuką su pliuso simboliu ir tuomet mėlynos spalvos mygtuką Redaguoti su pieštuko simboliu. Matysite langą:

  1. XML nuoroda – nukopijuokite nuorodą keletą kartų pelyte spustelėdami ant langelio – ji apsaugota nuo atsitiktinio kopijavimo taigi paspaudus vieną kartą nepasižymės. Pasižymėjus galite nukopijuoti nuorodą kurią perduosite jus aptarnaujančiam BNSAVE vadybininkui.
  2. bnsavelt.xml yra – aktyvuokite, kad šis failas pradėtų veikti
  3. Išsaugokite valdymo langą viršutiniame, dešiniajame kampe esančiu mėlynos spalvos įrašymo mygtuku su diskelio simboliu.
Rekomenduojame nuorodą prieš perduodant paslaugų teikėjui atsidaryti naršyklės lange ir palaukti kol ji pilnai įsikels. Tam gali prireikti ir keleto kartų jos atidarymo. Nuoroda veikia kai lange įsikelia ir rodomi duomenys – kodai ir turinys. Tuomet nuorodą galite naudoti. Jei po keleto kartų nuoroda vis tiek nesuveikia – kreipkitės į mus (ypač aktualu jei pas jus kelioliką tūkst. ir daugiau prekių. Mums papildomai reikės atlikti pakeitimus jos tinkamam veikimui užtikrinti.
Jei norite tam tikrų prekių neperduoti į šį (bet tuo pačiu ir į visus kitus savo XML eksporto failus) – kiekvienoje prekėje, skiltyje DUOMENYS pažymėkite laukelį Rodyti XML failuose – NE, išsaugokite.
Atnaujinta 2024-06-17
  • Ar ši informacija Jums buvo naudinga?
  • TaipNe