SMTP paštas klientams - svarbu ir rekomenduojama

SMTP paštas klientams - svarbu ir rekomenduojama

Pastebėjome, kad dalis mūsų klientų nežino apie sistemoje esančią funkciją laiškų siuntimą naudojant SMTP protokole vietoje PHP Mail ir kreipiasi į mus dėl laiškų klausimų:

  • kodėl mano laiškai vėluoja klientams?
  • kodėl mano laiškai kartais krenta į SPAM? ir kt.

Norime pranešti, kad nuo šiol turime išsamią instrukciją, kaip tinkamai įgalinti laiško siuntimą naudojant SMTP. SMTP laiškų siuntimo protokolas skiriasi nuo paprasto el. parduotuvės laiškų siuntimo tuo, kad laiško siuntimui yra naudojama pašto dėžutės autentifikacija. Kitaip tariant apie el. parduotuvės išsiųstą laišką, kitos pusės pašto serveris supranta, kad laiškas yra originalus ir jo siuntėjas yra tikras.

Laiškų siuntimas per SMTP dažnu atveju yra greitesnis nei laiško siuntimas per PHP. Saugumas – Laiškui siųsti per SMTP yra naudojamas prisijungimo vardas ir slaptažodis. Laiško pristatymas į kliento el. pašto dėžutę – Kadangi laiško siuntimo metu buvo atlikta autentifikacija vardu ir slaptažodžiu, kitos pusės pašto serveris tokį laišką vertins palankai ir mažiau priskirs spamui lyginant su PHP Mail laiško siuntimu

Rekomenduojame jį įsidiegti ir naudoti visiems – tai nieko nekainuoja, tačiau garantuoja ir užtikrina daug saugesnį, sklandesnį bei efektyvesnį laiškų siuntimą jūsų klientams.

Instrukciją rasite čia: https://www.eshoprent.com/lt/vartotojo-gidas/smtp-arba-efektyvesni-laiskai-klientams-is-parduotuves/

Linkime sėkmės!

Taip pat skaitykite:
Išbandyk 30 dienų nemokamai!

Išbandykite nemokamai, susipažinkite su įrankiu, kuris padės parduoti daugiau. Suveskite turinį, auginkinkite el. parduotuvę, parduokite ir plėskite savo el. verslą.

Kurti el. parduotuvę