WiseXML - El. parduotuvės tiekėjas | Dropshipping tiekėjai

WiseXML

Aksesuarai, Apatinis trikotažas, Apranga, Automobilių dalys ir priedai, Avalynė, Baldai, Buitinė technika, Dviračiai ir priedai, Elektronika, Interjeras, Įrankiai, Kanceliarinės prekės, Kompiuterija, Kosmetika ir grožio prekės, Mobilieji įrenginiai ir priedai, Namų tekstilė, Parfumerija, Prekės gyvūnams www.wisexml.lt

WiseXML tai dropshipping automatizavimo sistema, apjungianti prekių tiekėjus su pardavimo kanalais. Šios platformos naudojimą tiekėjas apmokestina papildomu, mėnesiniu mokesčiu, tačiau jūs gaunate daugybę skirtingų tiekėjų ir produktų vienoje vietoje, to pasekoje į „eshoprent“ platformą atliekama tik viena integracija.

Ką gaunate jūs? Eshoprent platformoje reikės atlikti tik vieną apjungto XML failo diegimą, tačiau paslaugų teikėjui turėsite už šio failo naudojimą mokėti mėnesinį mokestį nuolatos norint jį naudoti. Su kiekvienu tiekėju pasirašyti sutartį taip pat turėsite individualiai kaip ir darant įprastas integracijas su „eshoprent“.

Šiuo metu WiseXML yra sujungta su 100+ didmenininkų, veikiančių Lietuvoje ir užsienyje. Didžioji dalis jų bendradarbiauja su mažmenininkais „drop-ship“ pagrindu.

  • Siūlomas prekių kiekis ~ 500000
  • Valstybė Lietuva, Latvija, Estija, EU
  • Preliminari integracijos kaina € 440
  • Vykdo dropshipping prekybą nerodysime
  • Vykdo B2B prekybą nerodysime

Noriu užsakyti integracjią su šiuo tiekėju

    Išbandyk 30 dienų nemokamai!

    Išbandykite nemokamai, susipažinkite su įrankiu, kuris padės parduoti daugiau. Suveskite turinį, auginkinkite el. parduotuvę, parduokite ir plėskite savo el. verslą.

    Kurti el. parduotuvę