Anvol - El. parduotuvės tiekėjas | Dropshipping tiekėjai

Anvol

Prekės vaikams, Žaislai www.anvol.eu/

„Anvol“ – tai privati įmonė, įkurta Estijoje, Taline, 1995 m. rugpjūčio 11 d. 90-ųjų pradžioje žaislų trūkumas rinkoje paskatino mus praturtinti ir praskaidrinti visų Estijos vaikų vaikystę. Dabar „Anvol“ yra tarptautinė puikių profesionalų komanda, lyderiaujanti žaislų ir žaidimų platinimo bei mažmeninės prekybos srityje.

Įmonė savo veiklą vykdo Baltijos regione (Estijoje, Suomijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Švedijoje), Gruzijoje ir Uzbekistane. Pagrindinė būstinė ir logistikos centras įsikūrę šalia Talino, taip užtikrinant lankstų ir sklandų prekių srautų valdymą. „Anvol“ dirba daugiau kaip 500 žmonių, metinė konsoliduota apyvarta yra 50 mln. eurų, o vidutinis metinis apyvartos augimas siekia 15%.

Pagrindinės mūsų, kaip platintojo, stiprybės yra didelis dėmesys darbo kokybei ir ilgalaikis bendradarbiavimas su tiekėjais ir klientais. Mūsų rinkodaros komanda visada turi įdomių ir kūrybiškų idėjų prekių ženklams reklamuoti, o pardavimų komanda nuolat palaiko ryšį su klientais ir bendradarbiavimą stengiasi padaryti kiek įmanoma lengvesnį ir tvirtesnį.
Be žaislų platinimo „Anvol“ taip pat vykdo ir mažmeninę prekybą. Mes valdome parduotuvių tinklą „XS Žaislai“, kurį sudaro daugiau kaip 50 aukščiausios klasės žaislų parduotuvių, įsikūrusių pačiose geriausiose vietose septyniose šalyse.

Būdami rinkoje daugiau kaip 25 metus, įgijome daug patirties, tačiau nuolat siekiame tobulėti, nes žinome, kad turime nepakartojamą galimybę dirbti su geriausiais pasaulyje klientais – vaikais!

  • Siūlomas prekių kiekis ~ 2500
  • Valstybė Estija, EU
  • Vykdo dropshipping prekybą ne
  • Vykdo B2B prekybą taip

Noriu užsakyti integracjią su šiuo tiekėju

    Išbandyk 30 dienų nemokamai!

    Išbandykite nemokamai, susipažinkite su įrankiu, kuris padės parduoti daugiau. Suveskite turinį, auginkinkite el. parduotuvę, parduokite ir plėskite savo el. verslą.

    Kurti el. parduotuvę