AnnaPol - El. parduotuvės tiekėjas | Dropshipping tiekėjai

AnnaPol

Automobilių dalys ir priedai, Buitinė technika, Elektronika, Interjeras, Kanceliarinės prekės, Kompiuterija, Mobilieji įrenginiai ir priedai, Prekės vaikams, Sodui ir kiemui, Sportas ir Laisvalaikis, Žaislai www.annapol.com/

Anapolo įmonė rinkoje veikia nuo 2004 m.

F.H.U. Annapol, registruota buveinė Bytome, yra importuotojas ir platintojas, kurio specializacija – didmeninė prekyba produktais, daugiausia apimančiais šias kategorijas:
garso / vaizdo prietaisai ir buitinė technika, automobilių garso įranga, plataus vartojimo elektronikos prekės, kompiuterių priedai, automobilių dalys ir priedai, įrankiai, elektriniai įrankiai, palydovinė įranga, telefonai ir telefonų priedai, radijo ryšiai, fotografija, sportas ir turizmas, namas ir sodas, sveikata ir grožis, žaislai, RC modeliai, mokyklos ir biuro reikmenys, elektros aparatai, laidai ir kabeliai, baterijos ir žibintuvėliai, lizdai ir jungikliai, skirstomieji įrenginiai, skirstomieji skydai ir korpusai, elektriniai įrankiai ir matuokliai, šviestuvai, kabelių tiesimo įranga, asmeninės apsaugos įranga , apšvietimas, vėdinimas ir šildymas
Taip pat: apsauga nuo žaibo, namas ir sodas, domofonai ir skambučiai,
signalizacija ir stebėjimas, fotoelektra ir kt.

Nuolat plečiame savo gaminių asortimentą, kad puikiai atitiktume vis reiklesnius klientų poreikius.

Daugiausia tiekiame didmenininkus ir parduotuves tiek Lenkijoje, tiek užsienyje per keturis B2B internetinius (e. didmeninės prekybos) sandėlius.

Šiuo metu sandėlyje nuolat turime apie 500 tūkst. produktų

Glaudaus bendradarbiavimo su gamintojais dėka galime pasiūlyti geriausias kainas išlaikant aukštą kokybę.

  • Siūlomas prekių kiekis ~ 50000
  • Valstybė Lenkija
  • Vykdo dropshipping prekybą taip
  • Vykdo B2B prekybą taip

Noriu užsakyti integracjią su šiuo tiekėju

    Išbandyk 30 dienų nemokamai!

    Išbandykite nemokamai, susipažinkite su įrankiu, kuris padės parduoti daugiau. Suveskite turinį, auginkinkite el. parduotuvę, parduokite ir plėskite savo el. verslą.

    Kurti el. parduotuvę